Dit ben ik.

 

Ik ben Patricia een Nijmeegse heks uit 1981. Trotse moeder van een eigenzinnige tiener en een eigenwijze puber. Getrouwd met de liefde van mijn leven. Verzorgster van 3 katten en een hond. En al ruim 18 jaar werkzaam als pedagogisch medewerkster op een kinderdagverblijf.

Als kind was ik vooral bezig met dieren de natuur en boeken , en zag ik de dingen anders als mijn leeftijdgenoten. Op mijn 19de kwam ik door het internet achter dat ik niet de enige was en viel het kwartje dat ik een heks ben, en sindsdien bewandel ik mijn eigenwijze heksenpad en is hekserij mijn levenswijze.

Ik hou ervan om creatief bezig te zijn met natuurlijke materialen. En maak creaties op intuïtie. Sinds kort sta ik met mijn creaties op markten. Ik vind het heerlijk om daar in gesprek te gaan met verschillende mensen en uit te leggen wat hekserij nu eigenlijk inhoud, want er bestaan helaas nog heel veel misverstanden over hekserij.

Drama, en roddels daar hou ik absoluut niet van, geef mij maar eerlijkheid en openheid. Leven en laten leven mits je er niemand mee schaad. Ik hou van verbinding, leren van en met elkaar. Daarom ben ik samen met een aantal andere heksen de #hekseninverbinding op instagram begonnen.

Het leven heeft mij niet gespaard. Maar ik geloof dat ik alles wat ik heb meegemaakt, ik mee moest maken om te worden wie ik nu ben. Ik nu de persoon ben die ik toen zo hard nodig had. Sterker nog het is mijn zielsmissie, om andere mensen dit te laten zien, helpen zonder verwachting. Deuren op een kiertje zetten. Handvaten aanbieden. Een klein stukje licht te laten zien.

 Daarom geef ik ook gemengde  cirkels in Nijmegen. Waarin we samen werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling , je in contact komt met je schaduwkant en we werken aan jouw zelfliefde en zelfacceptatie.

Ook organiseer ik regelmatig heksencirkel waarin we de jaarfeesten vieren, je andere heksen kunt ontmoeten en ik je een kijkje geef in mijn “ heksenpraktijk “ tijdens deze heksencirkels gaan we regelmatig in verbinding met de andere  heksen achter #hekseninverbinding.

Veel liefs Patricia